Списание “Детска градина Училище”

Главен редактор: Стоян Керемедчиев
ISSN 2603-2864
ISSNе 2603-2872

каталожен № в БП РЕП – 1259

 • Редакционeн екип:
  доц. д-р инж. Катя Стоянова
  проф. д-р Лиляна Тодорова
  проф. дпн Георги Иванов
  д-р Недялко Колев
  Гл. ас. д-р, Даринка Игнатова
  Григор Г. Григоров – зам. Директор на ОУ
  Венета Петрова – Директор

Периодичност: 6 книжки (на 2месеца)

Научно-методическо списание.

Щастливи сме да споделим, че се появи ново списание, а именно „Детска градина Училище“. В него 26 годишния традиционен опит в областта на педагогическата публицистика ще бъде съчетан с иновативност, ентусиазъм и креативност.

Може би вече сте забелязали, че новото списание е много по-всеобхватно, като в него се разглеждат различни по своя характер теми и проблеми. Тази тенденция ще продължи и във всички следващи броеве. Имайте предвид, че ние сме отворени към вашите изисквания и винаги ще се съобразим с желанията ви. За да ви бъдем максимално полезни като за начало предлагаме да ни задавате конкретни въпроси или предложения за конкретни теми, като например: образователни, възпитателни, научно-методически, трудово правни, управление на проекти, социални медии, законодателни проблеми и съвети и т.н. Готови сме да отговаряме лично на вашите въпроси и казуси. Нещо повече – ако преценим (например на база поредица от запитвания), че темата е актуална и представлява интерес за работещите в сферата на образователната система, ще публикуваме отговорите на страниците на списанието и на официалния ни уеб сайт www.obrazovaniebg.net. Предварително искаме да ви уверим, че конфиденциалността и анонимността са наш приоритет.

Горди сме да ви съобщим, че списание „Детска Градина Училище, ще се предлага в два варианта – на хартиен и електронен носител.
Идеята е второто да бъде значително по-обемно, да включва иновативни елементи (снимки, презентации, видео, информационни материали и т.н.). Целта е да ви бъдем максимално полезни и да сме в крак с информационната ера.

И за да сме сигурни, че е така ще се радваме да ни изпращате своите отзиви, градивна критика, коментари. Чувствайте се свободни да споделяте своето мнение за всичко на:
Имейл: [email protected],
на сайта ни: www.obrazovaniebg.net,
или на Фейсбук страницата ни: https://facebook.com/Obrazovanie.Izdatelstvo.

Вярваме, че през идващите години ще имаме съвместна и взаимоплолзотворна творческа и професионална дейност.